The Maito

Mediassa on viime päivinä ollut aikamoinen maitosota. Onhan maito ollut jo useamman vuoden mielipiteitä jakava, mutta tästä Tomi Kokon maitobloggauksesta alkoi uusi taisto. Seuraavana päivänä nettiin tupsahti vastakirjoitus Timo Kettuselta ja nyt sitten odotellaan Tomin vastinetta tähän.

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Tutkimuksia on suuntaan ja toiseen, ja tutkimustuloksia voi tulkita monella eri tavalla. Kuten se, että jäätelön syönnin lisäännyttyä myös hukkumiskuolemat lisääntyvät. 😉

Mikäli ääripäiden taisto kiinnostaa enemmän, niin suosittelemme olemaan internetin äärellä 4.10.2017 klo 18. Tällöin tiedesankari ja luontaishörhö ottavat mittaa toisistaan Trainer4Youn järjestämässä Facebookin Live-lähetyksessä

Me NutChoicessa emme ota kantaa siihen, mitä kenenkin tulisi tai ei tulisi käyttää, meidän tarkoitus on vain luoda apuväline siihen, että mahdollisimman moni voisi tulevaisuudessa löytää helpommin itselleen sopivia tuotteita ruokakaupasta sekä helpottaa tuotteiden vertailua. Suosittelemme kaikkia kansalaisia juomaan. Jotain. Koska nestehukka on ainakin todistetusti pahasta ja siihen voi pahimmassa tapauksessa kuolla. Kerro ihmeessä silti meille mitä sä juot ja mitä sä et juo. Se helpottaa meitä luomaan NutChoicesta sellaisen, että se auttaa sua paremmin.

PS. Suoritimme kenttätiedustelua yhdessä suomalaisessa päiväkodissa ja henkilökunta ilmoitti, että mikäli vanhemmat ilmoittavat että lapselle tulee antaa vettä maidon sijasta, niin näin toimitaan. Eli lapsia ei pakoteta juomaan maitoa. Löytyykö muita kenttätutkimustuloksia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *